Catering

Wanneer u een evenement gaat organiseren kunt u best wel wat hulp gebruiken. Wij beschikken over een ruime ervaring in de volledige organisatie en verzorging van zakelijk evenementen en kunnen ondersteuning bieden daar waar nodig. Ook op het voorbereidende en organisatorische vlak bieden wij u de helpende hand, zodat u met een gerust hart uw eigen kernactiviteiten kunt voorbereiden. Gaat u uw product, dienst of organisatie presenteren aan de buitenwereld? Wij denken graag met u mee.

 

Party catering in Arnhem

Chika’s catering heeft jarenlange ervaring met party catering in Arnhem en omstreken. Ons motto is: uw gasten zijn onze gasten. Wij zorgen dat jullie gezamenlijk met volle teugen van uw verjaardag, borrel, bruiloft of personeelsfeest genieten. Wij nemen  u alles uit handen, voor, tijdens en na het evenement.

Wilt u een warm of koud buffet, een paar borrelhapjes, een compleet diner of een heerlijke barbecue? De mogelijkheden voor party catering in Arnhem en omstreken zijn eindeloos.

 

               De beste locaties via onze partners

               Aankleding met de juiste uitstraling

               Bereid met verse producten

               Volledig verzorgde catering met ervaren party managers

               Ervaren party managers

               Vertaling van uw wensen naar een creatief concept

               Thematische catering naar wens

               De inzet van gastvrouwen en –heren

               Prachtige aankleding met de juiste uitstraling

 

Offerte aanvragen voor party catering

Wij ontwikkelen graag een concept voor u op maat voor uw feest , receptie, borrel of evenement. Neem telefonisch contact op met een van onze specialisten via telefoonnummer 06-41402503 of via het contactformulier / info@chikasgezondebroodjes.nl voor het aanvragen van een offerte. U ontvangt uw offerte binnen 24 uur.

 

Party catering in Arnhem op maat

Met Chika’s catering presenteert u zich als excellente gastheer of gastvrouw en u maakt een onvergetelijke indruk op uw gasten. Wij zijn de betrouwbare party cateraar in de omgeving van Arnhem die zorgt dat u samen met uw gasten geniet van uw informele receptie, grootse personeelsfeest of formele management meeting. Ons enthousiaste team staat met maximale betrokkenheid voor u en uw gasten klaar, zodat iedereen zich thuis voelt en optimaal kan genieten. Passie, kwaliteitsbesef en ons brede scala aan mogelijkheden zorgen dat wij aan al uw wensen kunnen voldoen.