Referenties


Bartosz te Veenendaal   

Chika’s heeft heeft de catering voor diverse grote events van Bartosz verzorgd. Wij zijn zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding en ervaren de samenwerking als heel prettig! 

 

https://www.bartosz.nl/

 

KPLUSV te Arnhem

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de pasta’s en salades die worden gemaakt en bezorgd door Chika’s. Alles is zeer smakelijk en goed verzorgd.

 

http://www.kplusv.nl/

UWV Arnhem

Bij het UWV werkbedrijf Arnhem hebben wij zeer regelmatig bestellingen gedaan bij Chika’s.

De persoonlijke dienstverlening van Chika’s stellen wij op prijs.

Een no nonsens bedrijf dat aanvoelt wat het qua catering om draait: een smakelijke lunch die met zorg is bereid. Hoogwaardige producten, verzorgd, hygiënisch en gezond.

Geen mooie verpakking maar kwaliteit hoogwaardig eten en een persoonlijke benadering.

 

Tevens hebben wij als organisatie samengewerkt met de heer Okere als werkgever, zijn werknemers zijn allen vanuit het UWV bestand geplaatst, waaronder de Wajong populatie en de 50-plus doelgroep.  Eveneens hebben wij deze samenwerking als zeer positief ervaren.

 

https://www.uwv.nl/particulieren/index.aspx

De Kempenaer Advocaten

Graag willen wij Chika’s Gezonde Broodjes aanbevelen aan eventuele nieuwe klanten. Wij bestellen nu een geruime tijd bij Chika’s voor directie vergaderingen of andere bijeenkomsten.

 Wij zijn zeer tevreden over de uitstekende service, de verse producten en de presentatie van deze producten welke zij met een constante kwaliteit aanbieden.

 In de toekomst blijven wij zeker gebruik maken van hun diensten.

 

De Kempenaer Advocaten N.V.

 

https://www.dekempenaer.nl/